-
Greenline
48
-
Vraag meer informatie aan
Greenline
 
48
 

De Greenline 48, het grootste model in de Greenline Class van Greenline theHybrid, is de volgende groene innovatie die het huidige assortiment van Greenline 33, 39 en 40 aanvult en tegelijkertijd nieuwe functies biedt: nieuw interieurontwerp, NextGen Hybrid-systeem, comfortabele flybridge, twee gastenhutten, hydraulisch platform, utility-compartiment onder salon en nog veel meer.


STILLE ECO-PRESTATIES
Wanneer u een van de best geïsoleerde motorruimtes combineert met een moderne dieselmotor, krijgt u een van de stilste boten die er op de markt zijn. Met niets meer dan een gefluister als brom bij kruissnelheid, zowel bij gebruik van elektrische als dieselmotor, verstoort de Greenline 48 nooit uw comfort tijdens het varen of bij het opladen van de accu’s.


NATUURLIJK LICHT EN PANORAMISCH UITZICHT IN DE SALON
Met grote glazen oppervlakken in de salon en de eigenaarshut, is het Greenline-interieur altijd vol natuurlijk licht en biedt het een uitstekend zicht en een gevoel van verbinding met de buitenwereld.


CITY WATERAANSLUITING
Hiermee wordt het watersysteem van de boot verbonden met het waternetwerk aan de wal - net als elektriciteit aangesloten op walstroom. Het elimineren van de noodzaak om de waterpomp te bedienen en de waldruk op de keukenkraan te brengen, maakt de nachten stiller en zorgt ervoor dat uw tank altijd vol is bij het verlaten van de jachthaven.


230 (120) VAC POWER,  ALTIJD STROOM
Omdat de Greenline48 een 230 (120) VAC intern stroomsysteem gebruikt, kunt u het comfort van uw eigen huis nabootsen met een reeks huishoudelijke apparaten zoals een koelkast (er is ruimte voor een eenheid van 270 liter), een magnetron, TV's en airconditioning

 

FLEXIBELE EIGENAARSKABINE
Een ander voordeel is te vinden in de eigenaarskabine, waar de bedden kunnen worden verplaatst om twee één- of een tweepersoonsbed te creëren. De matrassen hebben standaardafmetingen, wat het slaapcomfort aanzienlijk verbetert en ook zeer praktisch is als het gaat om het kopen of vervangen van uw beddengoed en accessoires.


TWEE TOEGANGEN TOT RUIME BADKAMER
Een ruime douche en toilet maken uw boot een thuis ver van huis en verhogen het comfort op lange reizen. Met aparte deuren voor de eigenaar en gasten, zullen beiden hun privacy kunnen behouden.

 

OPEN KEUKEN
Met een grote koelkast, diepvriezer, magnetron en klassieke oven worden koken en voedselbereiding aan boord een plezierig tijdverdrijf, waardoor het comfortverschil tussen uw huis en uw boot tot een minimum wordt beperkt.


BESCHUTTE COCKPIT, GANGBOORDEN EN FLYBRIDGE
Het verlengde cabinedak van de Greenline 48 biedt volledige bescherming tegen zon, regen of wind. Een optionele canvas hoes kan worden aangebracht om het cockpitgedeelte volledig te omsluiten en uw vaarseizoen te verlengen als het weer kouder wordt. Veilig en handig wanneer u voor anker ligt of onder stroom vaart op regenachtige, koude of winderige dagen. Diepe, overdekte gangboorden bieden extra veiligheid en gemakt bij het ankeren, afmeren of naar de boeg lopen. De flybridge van de Greenline 48 biedt u naast een tweede stuurstand, voldoende zitplaatsen en faciliteiten om van het flybridge varen te genieten.

Algemeen

Afmetingen (L x B x D)
14.99 m x 4.80 m x 0.98 m
Ontwerper:
J & J
Werf:
SVP Avio
CE:
B
Diepgang:
98 cm
Diepgang maximaal:
98 cm
Waterverplaatsing:
13,2 ton

Accommodatie

Hutten:
3
Slaapplaatsen:
Vast: 0
Vuilwatertank & materiaal:
Toiletten:
3

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
2
Type:
Binnenboord
Merk:
Volvo Penta
Model:
D3
Vermogen:
2x 110 pk
Totale inhoud brandstoftank(s):
1.500 liter

Stuur de advertentie van de Greenline 48 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Bericht:
Doorsturen

Overige documenten

Hieronder vind u documenten betreft deze boot, wanneer deze beschikbaar zijn.